Met o.a. Stijn Steyaert, Ella-June Henrard, Tom Audenaert, Lies Pauwels, Kevin Bellemans, Thomas De Smet en Bart De Pauw

Op 4 juli zijn de opnames van de nieuwe humoristische fictiereeks It's showtime! gestart, een coproductie van Koeken Troef!, Eén en Telenet, met onder andere Stijn Steyaert, Ella-June Henrard, Tom Audenaert, Kevin Bellemans, Lies Pauwels, Thomas De Smet en Bart De Pauw.

It's showtime! vertelt het verhaal van Kenny, een jongeman van 22 die het koste wat het kost wil maken in de showbizzwereld. Hij is de spilfiguur van de reeks en van de volkse maar liefdevolle familie De Rouck, die hem overal vergezelt. Kenny wil met zijn onbegrensde ambitie werkelijk alles uitproberen: zingen, dansen, goochelen, vuurspuwen, noem maar op. Hij denkt echter niet verder dan de plaatselijke jaarmarkt, het schoolfeest of een braderie.

Daarnaast heeft Kenny een klein, petieterig probleem: hij heeft absoluut geen talent, en verwart talent met de goesting om iets te betekenen in de showbizz, een gegeven dat zowel Kenny als zijn familie niet inzien. Zij geloven immers rotsvast in zijn kunnen en beschouwen hem als een winnend loterijticket - alleen moet de trekking nog plaatsvinden. De krampachtige of dwaze pogingen van Kenny om overal door te breken, brengen hem en zijn familie vaak in grote problemen met desastreuse gevolgen.

Het scenario is geschreven door Bart De Pauw (Quiz me quick, De Biker Boys) en de regie is in handen van Pietje Horsten (Buiten de zone, W817, Loslopend wild).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: