Papa Emeritus en zijn Nameless Ghouls headliner op donderdag 15 juni!

Na de aankondiging van Parkway Drive eerder deze week, hebben we alweer een nieuwe headliner voor Graspop Metal Meeting 2023 voor jullie. Op donderdag 15 juni sluit Ghost onze North Stage af.

Sinds de release van hun eerste plaat “Opus Eponymous” in 2010 gaat het hard voor
Papa Emeritus en zijn Nameless Ghouls. Het duistere gezelschap bracht intussen nog vier platen uit, die stuk voor stuk als klassiekers in het genre beschouwd kunnen worden. Daarnaast won de band een Grammy voor “Best Metal Performance” voor hun song “Cirice” en veroverden ze de wereld met hun theatrale liveshows. Afspraak met de duivel op donderdag 15 juni aan onze North Stage!

De verkoop van GMM 2023 start later dit jaar. Volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen.

Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.

Meer info via www.graspop.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over