Dana Rexx bundelt de krachten met Namibische producer Pierre Pienaar om nieuw leven te blazen in de klassieker van Vaya Con Dios, door de song heruit te vinden in een ander genre met de klemtoon op de donkere sfeer van het origineel.

Pierre werkte niet alleen de volledig nieuwe versie en epische instrumentatie uit van Dana’s cover van Time Flies. Hij levert ook deze future bass edit onder zijn remix alias Pierre Pressure, met de elektrische gitaar ingespeeld door de virtuoos Tommy Denander die ook samenwerkte met artiesten zoals Alice Cooper, Hollywood Vampires, Deep Purple, Ricky Martin, BB King, Anastacia,...
Al deze elementen brengen de remix tot leven en geven hem een perfecte combinatie van house en breaks om op te chillen.

Dana's missie is om uw innerlijke krijger naar buiten te brengen, terwijl ze u transporteert naar een wereld waar mensen vrij zijn om hun ongelimiteerd potentieel te doen ontplooien en hun dromen na te streven. Sterk beïnvloedt door legendarische powerpop artiesten zoals Eurythmics, Cher en Lady Gaga, samen met cultbewegingen zoals Rocky Horror en Mad Max, fusioneert Dana boodschappen van overwinning met cinematische pop in een episch jasje.

'Time Flies' (Pierre Pressure Remix), de nieuwe single van Dana Rexx, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over