Na een vliegensvlugge start kondigt Soundos El Ahmadi extra shows aan in alle Vlaamse provincies!

Vlaanderen loves Soundos El Ahmadi, dat is nu wel duidelijk! De tickets voor 'Comeback Kid' van Soundos El Ahmadi vlogen de deur uit. Het resultaat: op minder dan 4 uur tijd waren alle voorstellingen uitverkocht. Vlaanderen smeekte om extra data. En Soundos luisterde.

Met gepaste trots kondigen we dan ook 9 extra voorstellingen aan. Soundos zal te zien zijn in Antwerpen op 10 en 11 februari, in Mechelen op 15 en 17 februari, in Roeselare op 9 maart, in Hasselt op 14 maart, in Scherpenheuvel op 20 maart, in Heist-op-den-Berg op 6 april en in Gent op 10 april. Inclusief de uitverkochte voorstellingen die eerder waren aangekondigd voor Gent, Genk, Mechelen en Antwerpen, brengt dat het totaal nu op 13 shows.

De extra voorstellingen van Comeback Kid gaan in verkoop op maandag, 20 november vanaf 11u via LiveComedy.be/soundos en soundos.nl.

Over Soundos

You love her or you hate her: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram.

Vlaanderen leerde haar kennen tijdens De Slimste Mens ter Wereld waar ze geen blad voor de mond nam en zowel jury als presentator op haar authentieke, ad rem-manier een hak zette. Ze behoort er momenteel nog tot de 8 beste spelers van 2023. Maar in Nederland is Soundos al langer een fenomeen.

Zo was ze te zien als comedian en presentator in programma's als Celebrity Matchmakers, Echt Waar!?, Thank You For The Music, Comedy Central Roasts, The Roast of Giel Beelen en Ruben en de Idioten. Ook was ze finaliste bij Wie is de mol en Expeditie Robinson. Daarnaast is ze ook de eerste Nederlandse vrouwelijke comedian met een eigen Netflix Special.

El Ahmadi begon met acteren toen ze vijftien was. Niet veel later kreeg ze ook interesse in stand-upcomedy en sinds 2007 behoort ze tot de comedians van Comedytrain. Van 2010 tot eind 2012 trok ze met haar eerste solotour Soundos aangenaam! door het grote Nederland. Nadien volgden nog Er is geen plan B in 2013, Geboren met ervaring in 2015, ​ veroverde ze Nederland met Niets te verliezen in 2018 en in 2021 kwam ze op de proppen met haar recente show Comeback Kid.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over