Frans Bauer was begin van deze week groot in het nieuws toen duidelijk werd dat de zanger zijn 15 concerten in Ahoy te Rotterdam noodgedwongen moest afzeggen. Artsen vonden tijdens een routinecontrole een poliep op zijn stembanden en een operatie bleek noodzakelijk. In een emotionele boodschap biedt Frans Bauer vanavond n het één programma "de rode loper" zijn excuses aan bij zijn Belgische Fans en spreekt hij de hoop uit dat zijn fans begrip hebben voor zijn annulering.

Vandaag zijn de nieuwe concertdata van Frans Bauer - 'Live in Ahoy' bekend gemaakt door het management van Frans Bauer. De concerten worden verplaatst naar de periode 27 april tot en met 12 mei 2007. Alle huidige tickets blijven gewoon geldig.

90% van alle concertbezoekers ontvangen binnen een week een brief van Ticketpoint waarin men wordt geïnformeerd over de nieuwe concertdatum. De overige 10% van de concertbezoekers die kaarten hebben gekocht in de vrije verkoop bij Ticketbox-verkooppunten worden doorverwezen naar de website www.ticketpoint.nl waarop men alle aanvullende informatie kan vinden. Vanaf heden is de plaat 'De leipe Bauer Flavour' ook te downloaden via de Belgische website www.belgianmusiconline.be.

Andere info kan je vinden op www.fransbauer.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: