"How Was Your Day" is een nieuwe concertreeks in Antwerpen die zich focust op alles wat zweeft tussen indie, dreampop en electro-pop. De programmatie haalt inspiratie bij SXSW, Indiestad en The Great Escape en haalt zo de nieuwste ontdekkingen of de nog te ontdekken artiesten uit het indielandschap naar Antwerpen.

Vanaf mei vliegt How Was Your Day er helemaal in. De Noorse producer Jakob Ogawa komt met een full band naar Kavka. Vorig jaar speelde hij nog support voor LANY in AB Club. Later op de maand passeren ook het Japanse CHAI en de Amerikaanse Tomberlin de revue. CHAI speelt energieke pop met een feministisch punk randje. Waar Tomberlin breekbare singer songwriter nummers brengt.

In juni brengen ze Wallows naar Zappa. De Amerikaanse band met onder andere de acteur Dylan Minnette, gekend van 13 Reasons Why, bracht eerder dit jaar een nieuwe plaat uit met onder andere een nummer met Clairo. De zomer brengt ook nog de Australiërs van Lime Cordiale naar het idylise terras van Zomerpark Bouckenborgh.

Het najaar start How Was Your Day met de 10e verjaardag van de plaat "These Four Walls" van We Were Promised Jetpacks.

Ter gelegenheid van de launch cureert How Was Your Day een Spotify playlist met tracks van alle aangekondigde artiesten en must-listen artiesten die op hun verlanglijstje staan. Wat ze in het najaar zullen brengen is voorlopig nog top secret maar gebaseerd op dit lijstje mogen we ons wel aan wat verwachten!

Kalender:

  • 07 mei: Jakob Ogawa (NO) in Kavka
  • 23 mei: CHAI (JP) in Kavka
  • 27 mei: Tomberlin (US) in Trix
  • 14 juni: Wallows (US) in Zappa
  • 16 juli: Lime Cordiale (AU) in Bouckenborgh
  • 18 september: We Were Promised Jetpacks (SC) in Kavka

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over