Vanaf zaterdag 24 september start het nieuwe seizoen van The Voice USA bij Q2 pas echt met de Blind Auditions. Q2 brengt elke zaterdag en zondag het Emmy Award-winnende programma in dezelfde week als in de Verenigde Staten. De vooruitblik naar het elfde seizoen van The Voice USA, die Q2 vorige week zondag toonde, haalde een mooi marktaandeel van 15,4% (VVA 18-44, live+2).

In de Blind Auditions staan heel wat hoopvolle artiesten te popelen om het podium van de Blind Auditions in vuur en vlam te zetten. Ook de vier coaches Miley Cyrus, Alicia Keys, Adam Levine en Blake Shelton zitten op het puntje van hun rode stoelen om de beste stemmen te kiezen en zo het winnende team samen te stellen.

Blind auditions op zaterdag 24 september 2016 om 18.50 en op zondag 25 september 2016 om 18.45

In de eerste twee afleveringen van de Blind Auditions mogen telkens elf kandidaten zich bewijzen op het podium voor een plaats in het team van supersterren Miley Cyrus, Alicia Keys, Adam Levine of Blake Shelton. Voordat de kandidaten de kans krijgen om zichzelf volledig te geven, vertellen ze presentator Carson Daly over hun persoonlijke leven. Zowel nieuwe coaches Miley en Alica als ervaren coaches Adam en Blake halen alles uit de kast om de kandidaten in hun team te krijgen. Na de eerste twee Blind Audtions telt het team van Alicia en het team van Blake vijf kandidaten. Team Miley en team Adam volgen met vier kandidaten.

Miley Cyrus: “Er is zoveel talent in The Voice. Er zijn geen slechte of ongetalenteerde kandidaten. Je moet gewoon denken wie het sterkst kan zijn voor je team. Je wilt de sterkste stemmen in de liveshows. Tijdens de Blind Auditions hebben we zo vaak naar elkaar gekeken: moeten we afdrukken of niet? Dat is iets wat het zo moeilijk maakt.”

The Voice Usa vanaf 24 september 2016, elke zaterdag en zondag bij q2

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: