Vandaag verscheen de videoclip van 'LOSTBOYDEMIGOD', het eerste nieuwe werk van SPREEJ in vier jaar. De Gentse rapper geeft zo een rauw voorsmaakje van de EP die hij later dit jaar zal droppen. De exacte releasedatum daarvan is nog niet gekend, maar de releaseshow werd intussen wel al bekend gemaakt.

SPREEJ verscheen al in 2011 aan de oppervlakte met 'Aangenaam', maar raakte bij het grote publiek vooral bekend aan de zijde van Safi. Samen scoorden ze verschillende radiohits, speelden ze elk festival plat en kregen ze zelfs voet aan de grond in Nederland. De samenwerking stopte in 2015 en sindsdien bleef het erg stil rond SPREEJ.

Onder artistieke impuls van onder meer Johannes Verschaeve (The Van Jets) hervond SPREEJ zijn stem en in alle luwte begon de Gentenaar te denken aan een comeback langs de grote poort. En die terugkeer is nu aangebroken. Vandaag verschijnt de video bij zijn eerste nieuwe single in vier jaar, het donkere 'LOSTBOYDEMIGOD', dat het beste uit old school en new school weet samen te brengen. De video werd geregisseerd door Nederlander Stacii Semedi en valt hier te bekijken.

Tegelijk met de video werd ook de releaseshow van zijn aankomende EP aangekondigd. Op woensdag 25 maart staat SPREEJ op het podium van de Charlatan in Gent om z'n nieuwe werk live te brengen, een show georganiseerd door Democrazy en All Eyes on Hiphop. Alle info daarover valt hier te vinden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over