Ars entertainment blijft maar uitpakken met bijzonder nieuws. De Vlaamse zanger Christoff De Bolle – Christoff – heeft zo pas de titel bekend gemaakt van z’n nieuwe cd. In juni stelt de zanger z’n album “Blauwe Ogen” voor en dat belooft een pareltje te worden.

Christoff: “Vorig jaar ben ik met ARS Entertainment in zee gegaan en als ik zie hoe onze samenwerking tot nu toe is verlopen, dan kan ik daar als zanger/artiest alleen maar dankbaar om zijn. We hebben vorige zomer het nummer ‘Eenmaal komt voor jou die dag’ uitgebracht en dat was een groot succes. Momenteel sta ik in de Vlaamse Top 10 met mijn nieuwe single ‘Ja, jij!’ en stond ik ook al het ‘Schlagerfestival 2007’. Over een paar weken breng ik mijn nieuwe cd uit ‘Blauwe Ogen’ uit en ik durf met de nodige trots zeggen dat het misschien wel mijn beste cd is die ik tot nu toe heb kunnen maken”.

Voor het album "Blauwe Ogen" werden kosten noch moeite gespaard. Christoff ging opnemen in Nederland met producer Hans Aalbers. Het eindresultaat is een op-en-top schlageralbum waarbij de kwaliteiten van Christoff alleen maar schitteren. Ook live staat Christoff stevig in z’n schoenen. Na z’n jubileumconcert van vorig jaar – Christoff 15 jaar carrière – staat hij op 7 juli 2007 om 20.00 uur opnieuw in het Casino van Middelerke met het ‘Blauwe Ogen verjaardagsconcert’. Wees er snel bij voor tickets want dit concert zou wel eens in een recordtempo uitverkocht kunnen zijn.
Als voorbode van het album ‘Blauwe Ogen’ is er nu de single ‘Ja, jij!’ van Christoff.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: