We hebben er erg lang op moeten wachten maar het moest dan ook helemaal top zijn! Vlaamse Sterren en Live Entertainment zijn dan ook erg trots vandaag om alvast een tipje van de sluier op te mogen lichten omtrent het nieuwe album van Jo Vally "Op Het Lijf Geschreven”.

Na het overweldigend succes van zijn album “Jo Vally Zingt Country”, drong een vervolg zich op. Vally voelt zich dermate goed in het genre dat hij besluit een stap verder te gaan, hij zweert de covers af en gaat resoluut voor eigen, origineel materiaal. Omdat hij zichzelf nog net iets te groen acht voor het volwaardige songwriters-werk van een volledig album zoekt hij zijn heil bij Bart Herman, een rot in het vak, veelzijdig singer-songwriter en country-freak van het eerste uur. Deze betrekt op zijn beurt gitarist/producer Marty Townsend (ex-Blue Blot) bij het project, die, zijn roots getrouw (Townsend komt uit Bakersfield, California) , als het ware countrymuziek ademt. En ziedaar: een triumviraat is geboren. Jo Vally levert zowel muzikaal als inhoudelijk stof, Bart Herman fungeert als “ghost-songwriter” en Marty Townsend voorziet dit alles van country-arrangementen pur sang.

12 topnummers om duimen en vingers bij af te likken, een grotendeels autobiografisch album waarin Vally ons een blik gunt in zijn eigen persoonlijke leven. Inclusief de eerste single "Een Plek Voor Jou Vannacht" en de nieuwe single “Dag Vrouw Van Mij”, volgens Vally zelf het mooiste nummer dat hij ooit uitbracht! “Op Het Lijf Geschreven”, Vally anno 2015 zoals je hem nooit eerder hoorde! Het album zal verschijnen op 13 februari 2015.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over