De gasten van ABN hebben er verdorie weer veel zin in. Frontman Quinte, DJ Money P zijn klaar om in 2007 toe te slaan. Aanvankelijk waren er plannen voor een ‘best of album’ maar misschien komt er eerst nog een heuse full-cd met originele ABN songs op de markt. Met ‘Asfaltrocker’ staat ABN sinds vorig jaar weer helemaal op de muzikale kaart. Met gepaste trots mogen we zeggen dat de groep ABN onze bekendste rap/hip-hop groep is die zelfs in Nederland op de nodige fans mag rekenen.

Voor ‘Bounceuh’, de nieuwe ABN single werden alle registers opengetrokken. Quinte schreef de tekst en samen met Money P is er een vette hit tot stand gekomen. ‘Ge laat mij bounceuh gelijk ne modderfocker’ waarbij we het laatste aan ieders eigen verbeelding overlaten.

Wie ABN nu boekt voor concerten krijgt er nog een extra act bij. De groep laat zich op het podium namelijk versterken door DJ Rakkalicious. Dat is de jonge kerel die reeds ruimschoots z’n strepen als deejay heeft verdiend en tevens de boel opvrolijkt op de TMF Cool Sweat party’s en andere raggafeestjes.

Voor de clip van ‘Bounceuh’ heeft ABN de nodige budgetten losgeweekt gekregen zodat de heren van Secretly Canadian opnieuw hun ding mochten doen. Het resultaat is een cult-clip die ergens zweeft tussen de sfeer van Sin City en de cult-klassieker ‘Fifty Foot Woman’. Surf ook even naar de vernieuwde website van ABN of bezoek de myspace van ABN frontman Quinte en DJ Money P. Deze week gaan we ‘Bounceuh’, laat dat duidelijk zijn!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: