Cara Van der Auwera heeft haar contract met VT4 vernieuwd, en zal de komende maanden bij VT4 zowel omroepen als verschillende programma's presenteren. Sinds gisteren gaat Cara samen met Hans Otten tien weken lang in "Schoondochter Gezocht" op zoek naar de ideale schoondochters voor vier Vlaamse moeders. Vanaf dinsdag 27 februari duikt Cara voor "Huizenjacht gaat vreemd" onder om pas terug te keren als de aankoop van een woonst in het buitenland geen geheimen meer voor haar kent.

Sinds september 2005 is Cara bij VT4 te zien als omroepster. In 2006 presenteerde Cara Van der Auwera het VT4-dansprogramma “ Let’s Dance”, samen met Hans Otten. Ze was ook de gastvrouw van de “VT4 Zomertoer 2006”. In “Huizenjacht” presenteerde zij eerder de rubriek “ Waar Voor Je Geld”.

Cara werd geboren op 17 september 1981 in Brasschaat. Ze volgde een opleiding “Muzische Vorming” aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten te Antwerpen en trok vervolgens naar het conservatorium voor een opleiding klassieke zang. Ze onderbak haar studies in haar voorlaatste jaar om zich helemaal op haar mediacarrière te storten. Cara deed ook veel modellenwerk. Zo was ze in verscheidene tv-spots te zien. Vanaf 2002 speelde ze in de Ketnet-reeks “Spring” gedurende drie seizoenen.

In 2003 zong ze mee bij de muziekgroep “Spring”, samen met Anneleen Liégeois, Damien Corlazzoli en Jelle Cleymans. “Spring” leverde ook een soundtrack voor de film “Robots”. Hierdoor kregen ze de Kids Award in de categorieën Beste Muziek en Beste TV-programma.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: