Feesten op 25 meter hoogte én met zicht op zee: het kan op 26 februari ’23 in The Rooftop in Oostende. Elevate brengt het beste van house en techno met een straffe line-up, fingerlicking food en een sfeer om U tegen te zeggen.

EEN UNIEK GEBEUREN
Elevate is ontstaan uit de creatieve koker van team Kursaal dat natuurlijk tonnen ervaring heeft qua publieksevenementen. De combinatie van muziek, catering en omkadering die we voorzien is letterlijk van de bovenste plank. “Samen met het nieuwe restaurant Brassi Grand Café, lanceren we een speciaal VIP degustatiemenu zodat je voor het feesten kan genieten van de hoogstaande keuken van chef Diego Debaets.” zegt Axel Goudesone, Pojectmanager Kursaal Oostende. “En dit op een unieke locatie in de Rooftopzaal van het Kursaal.”

UITGAAN VANAF ZONDAGNAMIDDAG
Het idee dat je uitgaansavond al ’s middags start is relatief nieuw voor onze regio maar heeft zijn succes al bewezen in grootsteden zoals Amsterdam en Parijs. Projectmanager Kursaal, Yoshi Petit: “We zien duidelijk een trend van “anders uitgaan”, waarbij zowel de locaties spectaculairder worden als dat er meer ingezet wordt op beleving. Elevate mikt op een publiek van 25- tot 45-jarigen en kiest er bewust voor om het feest om 14.00 uur te laten starten, pal in de zondagnamiddag dus. Dat lijkt misschien atypisch, maar heeft tal van voordelen voor de bezoekers zoals bijvoorbeeld al dansend genieten van een fantastische zonsondergang op deze unieke locatie.”

STRAFFE LINE-UP
De line-up is alvast veelbelovend met onder meer de Italiaanse DJ Olympe als headliner, die momenteel overal in Europa aan het doorbreken is. Olympe draaide afgelopen jaar onder meer op het Amsterdam Dance Event in de Ziggo Dome voor 17.000 aanwezigen.

Ook de populaire Instagrammers en DJ’s Luna & Lenthe Stevens komen de DJ-booth inpalmen. De 2 zussen werden recent opgepikt door grote clubs zoals Versuz in Hasselt en Klub Melk in Leuven en worden nu al getipt als dé dj-revelatie van 2022.

Daarnaast zullen Basile Roels die de laatste jaren al heel wat furore maakte in het Gentse nachtleven en Marcus Toast & Michael French, de 2 vaste waarden in het Oostendse nachtleven hier de kwalitatieve line-up vervolledigen.

PRAKTISCH
De eerste editie van Elevate vindt plaats op zondag 26 februari 2023 van 14.00 tot 22.00 uur in de Rooftopzaal in Kursaal Oostende.

Tickets en info via www.elevateyou.be
Tickets VVK: €30 (excl reservatiekosten)
Tickets ADD: €40 (excl reservatiekosten)
Vip Package: €130 pp (excl reservatiekosten)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: