Suikerrock trekt al jaren resoluut de kaart van kwalitatief festivalfood. In 2015 was het festival pionier met de lancering van de foodtruck corner.

Dit jaar legt Suikerrock de culinaire lat nóg hoger met een gloednieuw concept: een hippe Apero Bar op de Kalkmarkt. Suikerrock werkt hiervoor samen met Gilles Melchior en zijn Tiense klasse restaurant Melchior. Deze jonge topchef zal er in een hippe omgeving lekkere gerechtjes toveren met een festival twist. Proef er zeker ook één van de exclusieve cocktails, zorgvuldig samengesteld met verrassende ingrediënten.

Deze classy bar opgebouwd onder een luxe shelter is dé locatie om even uit te blazen en te genieten van een heerlijk gerecht en verfrissende cocktail. Suikerrock Apero by Melchior bevindt zich op de Kalkmarkt, vlak naast de OLV-kerk en is vrij toegankelijk op voorwaarde dat je een festivalticket hebt. Reserveren is niet mogelijk en betalen kan er enkel met Suikerrock-jetons.

Drinks / Food tickets in voorverkoop

Eten en drank op Suikerrock betaal je met jetons (Drinks / Food tickets). Je kan ermee terecht aan alle drankstanden, cocktailbars en eetstanden die door Suikerrock uitgebaat worden. UIteraard moet je ook in de nieuwe Apero bar betalen met deze jetons, en je kan er ook mee terecht aan de 20 foodtrucks in onze Foodtruck Corner.

Je kan ze ook in voorverkoop aanschaffen, waardoor je ze aan een voordeliger tarief krijgt dan ter plaatse, en je vermijdt wachtrijen aan de kassa's.

Food / Drinks tickets zijn beschikbaar in onze ticketshop of bij Ticketmaster

Tickets

Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn online beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. In Tienen kan je terecht bij Fi' Elle en in de rest van België kan je terecht in de vaste voorverkooppunten van Ticketmaster. VIP tickets zijn ook beschikbaar via de aparte VIP-Ticketshop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over