In het gloednieuwe programma Behind The Factory werpt National Geographic Channel een unieke blik achter de schermen van Belgische bedrijven. Op 27 september opent het programma de deuren van de impressionante fabriek van Bebat.

Behind The Factory

Behind The Factory is een format dat op unieke wijze achter de schermen van Belgische bedrijven kijkt. Elke aflevering plaatst een ander bedrijf in de spotlight. 30 minuten lang neemt National Geographic Channel de kijker mee op ontdekkingstocht door het bedrijf. Aan de hand van interviews en exclusieve beelden maakt het grote publiek op een frisse en vernieuwende manier kennis met een nog onbekende wereld.

Bebat

Tijdens de eerste aflevering van Behind The Factory krijgt de kijker een exclusieve blik achter de schermen van Bebat. Een bedrijf dat werkt aan een beter milieu. Al meer dan 20 jaar geeft Bebat gebruikte batterijen een nieuw leven. Ze beheren het hele proces, van inzameling en sortering, tot recyclage van de waardevolle materialen uit batterijen. Al sinds 1995 zet de milieuorganisatie in op een beter milieu, zo efficiënt mogelijk recycleren en het stimuleren van duurzaam gebruik.

Over National Geographic Channel

National Geographic Channel vertoont documentaires die de wereld verkennen vanuit een uniek perspectief met een verrassende blik op wetenschap, technologie, geschiedenis, onderzoek, natuur en nog veel meer. De fascinerende verhalen zijn gebaseerd op een combinatie van gedegen onderzoek, avontuurlijke expedities en gepassioneerd filmwerk.

Uitzending

Stem dinsdag 27 september om 23u00 af op National Geographic voor een unieke blik achter de schermen van de fabriek van Bebat.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: