In de eerste twee seizoenen van “Awkward” worstelde Jenna Hamilton met de eeuwenoude vragen waarmee alle tieners zich geconfronteerd zien: “wie ben ik?” en “bij wie hoor ik?”. Bij de aanvang van haar derde jaar in Palos Hills High, ziet Jenna eindelijk de angstaanjagende vraag “wie wil ik worden?” onder ogen. Seizoen drie vat de draad weer op met Jenna die zich in de steek gelaten voelt nu Ming en Tamara sociaal openbloeien en zij niet. Wederom lijkt Jennas sociale leven alleen te bestaan uit haar relatie met Matty en ze begint zich af te vragen wat er nog is buiten haar liefdesleven en het leven op Palos Hills.

In de première-aflevering van seizoen drie brengt Jennas derde jaar een golf van verrassingen en veranderingen met zich mee die een onuitwisbare invloed zullen hebben op haar toekomst en in de tweede aflevering, na de dood van een klasgenoot, bezint Jenna zich over verlies, rouw en verantwoordelijkheid voor iets dat ze geheim houdt van Matty.

Zoals eerder aangekondigd, sluit Anthony Michael Hall zich aan bij de cast als “Mr. Hart”, een sadistische leerkracht voor de les creatief schrijven die de leerlingen hun grenzen doet verleggen, en Nolan Funk zal “Collin” spelen, een nieuwe leerling die is overgeplaatst uit een andere school.

In seizoen drie verwelkomen we opnieuw de “Awkward”-sterren met Ashley Rickards als Jenna, Beau Mirchoff als Matty, Molly Tarlov als Sadie, Jillian Rose Reed als Tamara, Brett Davern als Jake, Nikki DeLoach als Lacey, Desi Lydic als Valerie, Jessica Lu als Ming, Mike Faiola als Kevin en Greer Grammer als Lissa.

Voor meer over “Awkward”, kunt u de show volgen op Twitter @MTVAwkward of liken op Facebook.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: