NOW WHAT? ​ Beeld je even in: Je bent tussen 20 en 24 jaar oud, net afgestudeerd en klaar voor je volgende hoofdstuk. Je ouders kijken je aan en vragen zich af wanneer je het huis uit gaat en net dan krijg je de vraag om samen met 6 leeftijdsgenoten, 3 maanden lang te co-housen in het bruisende Antwerpen. De kijker ziet je maaltijden delen, solliciteren, daten, sporten, feesten, falen, winnen, lachen en huilen.

Dat is exact wat er staat te gebeuren in ‘NOW WHAT’. 7 jongeren kennen elkaar vooraf niet, maar hebben al zeker één ding gemeen: ze staan aan de start van hun volwassen leven en moeten beslissen hoe dat eruit mag zien.

Hoe trekken ze hun plan, eenmaal buiten de veilige haven van hotel mama? Zien ze de wereld als een vat vol kansen of worden ze bang van alle hindernissen op hun parcours? Hebben ze tips voor elkaar? En bouwen ze vriendschappen op voor het leven? ‘NOW WHAT volgt ‘Gen Z’ ​ tijdens hun zoektocht naar zichzelf, nieuwe passies, een eerste job, een goed lief, nieuwe vrienden en hun plek in de maatschappij.

Alles speelt zich 100% af in het echte leven. Zowel binnen de muren van hun co-house als buiten, in alle vrijheid en in contact met de buitenwereld. ‘NOW WHAT‘ wil een realistisch en herkenbaar beeld schetsen van het leven van de moderne twintiger. Alle verhaallijnen beginnen en eindigen met de 7 jongeren zelf. Hun verhaal, hun keuzes.

‘NOW WHAT’ is de eerste Vlaamse real life docusoap op GoPlay. Het is een mix van reality en documentaire, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de tools voor storytelling van vandaag, zoals vlogs & sociale media. Exclusief te zien op GoPlay, waar elke dag om 12u een nieuwe aflevering verschijnt. En dat 90 dagen lang!

Je ontdekt niet alleen hun leven op GoPlay maar je kan NOW WHAT ook op de voet volgen via het instagramaccount @nowwhat.be

’Bestaat mijn echte soulmate wel?’’ – Nona (22)

NONA - vlogt van haar 14 jaar, werkt bij Studio Brussel en vraagt zich af of ze ooit haar soulmate zal vinden. NOW WHAT, vanaf maandag 26 september elke dag om 12 uur op GoPlay.

‘’Ben ik wel goed genoeg in wat dat ik doe?’’ – Inès (23)

INES – komt uit Brussel, werkt in de muziekindustry en zoekt naar een nieuwe skill waar ze gelukkig van wordt. NOW WHAT, vanaf maandag 26 september elke dag om 12 uur op GoPlay.

’Hoe word ik volledig zelfstandig?’’ – Viktor (22)

VIKTOR – reist graag, helemaal back tot the roots en vraagt zich af hoe het gaat zijn om alleen te wonen. NOW WHAT, vanaf maandag 26 september elke dag om 12 uur op GoPlay.

’Hoe ga ik ooit een huis kunnen kopen?’’ – Cato (24)

CATO – houdt van het leven en een feestje, maar vraagt zich af of het leven wel betaalbaar is. NOW WHAT, vanaf maandag 26 september elke dag om 12 uur op GoPlay.

’Gaat het mij lukken om in iets te geloven’’ - Ivor (21)

IVOR - doet sinds kleins af gevechtsport en stelt zich de vraag “Wie ben ik?”. NOW WHAT, vanaf maandag 26 september elke dag om 12 uur op GoPlay.

"Waarom neemt niemand mij serieus?’’ – Delano (20)

DELANO – houdt van gamen, woont bij zijn oma en vraagt zich af waarom hij volwassen moet zijn. NOW WHAT, vanaf maandag 26 september elke dag om 12 uur op GoPlay.

’Ga ik voor mijn droom of voor zekerheid?’’ – Jente (22)

JENTE – geeft dansles, is beauty advisor en vraagt zich af wanneer die echt zichzelf is. NOW WHAT, vanaf maandag 26 september elke dag om 12 uur op GoPlay.

GoPlay

  • Het kijkgedrag is de afgelopen jaren enorm veranderd: iedereen moet op alle platformen simultaan aanwezig zijn. De kijker kiest wanneer en hoe hij content consumeert.
  • GoPlay zit in een stroomversnelling met bijna een half miljoen actieve gebruikers. Het potentiële bereik van onze programma’s wordt steeds meer geoptimaliseerd op deze manier, mensen blijven hun weg vinden naar onze content.
  • Met de nieuwe reeksen op GoPlay blijven we mikken op een het uitgesproken jong en vrouwelijk publiek dat we terugvinden op ons platform. Wat volledig complementair is aan het televisiepubliek.
  • Meer dan 70 procent van de streamers is trouwens jonger dan 35 jaar. Maw: los in de doelgroep.

NOW WHAT, vanaf maandag 26 september elke dag om 12u op GoPlay.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over