Wouter, Ferre, Vic en Marie-Paul werken alle vier bij het makelaarskantoor Sanders & Hewitt. Binnenkort gaat hun baas, de commercieel directeur, met pensioen. Zoals de traditie wil, zorgen de vier voor een feest en een cadeau. Om het allemaal wat makkelijker bespreekbaar te maken heeft Ferre (Brik van Dyck) iedereen uitgenodigd om bij hem te komen eten. Wouter (Sven de Ridder) arriveert als eerste, helemaal over zijn toeren. Zijn vrouw heeft iemand anders… Of dat denkt hij toch… Dat komt Ferre niet zo slecht uit, dus probeert hij Wouter hiervan te overtuigen. Ook Marie-Paul (Jasmine Jaspers) lijkt met een dubbele agenda te zitten, ze helpt Wouter ijverig om zijn doel te bereiken. Zou ze een oogje op hem hebben? De vrolijke Vic (Maarten Bosmans) laat het allemaal een beetje koud, hij heeft net van de grote baas vernomen dat hij wel eens de nieuwe commercieel directeur kan worden en voor hem kan de avond dan ook niet meer stuk.

Elk hebben ze zo hun strategie voor de avond, het feest en de cadeau van de grote baas. Maar wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind? Wie wordt de nieuwe commercieel directeur? Je komt het allemaal te weten in “Ik werk met mijn ellebogen!”

Jasmine Jaspers maakte haar debuut in het echt Antwaarps teater en moest zeker niet onderdoen voor de drie ervaren rotten. Ze zette een knappe prestatie neer! Ook Maarten, Sven en Brick zette hun beste beentje voor en zorgden voor menige lachsalvo’s. Een stuk dat je van het begin tot het einde aan het lachen brengt. Goede quote’s, uitstekende mimiek en een fantastische cast, meer ingrediënten heb je niet nodig voor een leuke avond. Je kan nog tot en met 16 oktober gaan genieten van “Ik werk met mijn ellebogen!” Zeker doen! Het is een echte aanrader!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: