Hanne Troonbeeckx zal ook de komende jaren exclusief in en rond VT4-programma's te zien zijn. Na haar succesvolle eerste solopresentatie in het veelbesproken verbouwprogramma 'De Brekers', zal Hanne nog meer VT4-formats alleen of in duo presenteren. Onder meer een vierde seizoen van The Block met Hans Otten, en de solopresentatie van het speelse verbouwprogramma 'Huis op Stelten' staan gepland.

"Sinds ik bij VT4 werk, voel ik me meer dan ooit thuis op het scherm", zegt Hanne Troonbeeckx. "En door De Brekers heb ik alleen nog maar méér zin gekregen om de komende jaren bij VT4 nieuwe avonturen te beleven." De Brekers is in januari en februari het meestbekeken Vlaamse VT4-programma, en meteen dé grote verrassing van 2007. Vorige week nog haalde het programma een marktaandeel van 28 procent op de VT4-doelgroep (m/v 15-44), een piek van bijna 425.000 kijkers en gemiddeld bijna 365.000 kijkers. Deze maand worden nog twee nieuwe afleveringen van De Brekers op dinsdagavond uitgezonden.

VT4-netmanager Ludo Cox is bijzonder opgetogen over de toekomstplannen met Hanne. "Hanne was na drie seizoenen van The Block in Antwerpen en Mechelen al veel langer klaar om VT4-programma's alleen te dragen. Het opvallende en toenemende succes van De Brekers is daar de afgelopen weken het duidelijkste bewijs van."

Hanne zal in 2007 naast De Brekers ook nog te zien zijn in nieuwe seizoenen van programma's als The Block en Huis op Stelten. "Maar daar houdt het natuurlijk niet op", benadrukt Ludo Cox. "Bij VT4 zijn omroepsters al langer personality's die we op verschillende momenten op het scherm zien. En ik weet nu al dat Hanne de komende jaren Vlaanderen nog meer zal verrassen, al dan niet met hamers of beitels."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: