Acht singels komen aan in een prachtig Mediteraans paradijs. In de hoop daar hun vakantieliefde te vinden, trekken ze in in een luxueuse villa. Hun droomscenario's vallen echter al snel in duigen wanneer hun exen één voor één onverwachts opdagen. De waarheid begint door te dringen maar niemand weet wiens ex de volgende is... Om nog wat meer olie op het vuur te gooien, verschijnen niet enkel de exen van de singels. Sommige exen hebben al gedated met andere exen. Een onder hen heeft zelfs drie exen in de villa!

Ook de cast ziet er veelbelovend uit. Ontmoet Vicky, bekend als ster van MTV's internationale show Geordie Shore. Haar meeste recente split als motivatie voor een positievere en gezondere levensstijl, ziet ze er beter uit dan ooit.

Als Ashley een meisje wil veroveren, krijgt hij wat hij wilt. Hoewel, volgens hem kunnen meisjes niet aan zijn intellect tippen. Hij belooft drama en ravage te brengen in de villa... Volg hoe hij met zijn flirt-skills twee meiden tegen elkaar opzet.

Farah won al twee maal een schoonheidswedstrijd. Hoewel iedereen denkt dat ze barst van het zelfvetrouwen, is ze een van de meest gereserveerde van de groep. Normaal date ze enkel oudere mannen, tot ze ontdekt dat ze de oudste in de villa is. Tijd dus om met de traditie te breken...

De nieuwe sensationele dateserie Ex on the Beach gaat in première op MTV op 27 april om 21:30. Meer weten? Blijf geupdated via Twitter, Instagram en Facebook onder de naam MTVEx. Gebruik de officiële hashtag #ExOnTheBeach.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: