Als alles goed gaat en de opnames blijven vlot verlopen, dan zal het nieuwe album van Laura Lynn op woensdag 10 mei worden voorgesteld aan de pers. Vanaf vrijdag 12 mei ligt de cd in de winkels en dat is uitgerekend het weekend voor moederdag dat op zondag 16 mei gevierd zal worden. Van een leuk en origineel geschenk gesproken.

Over haar tweede cd en opvolger voor ‘Dromen’ wil Laura Lynn voorlopig nog niet veel vertellen. Laura Lynn; “Ik ga de titel van mijn nieuwe album voorlopig nog niet zeggen. We hebben al heel wat leuke namen gevonden maar omdat we zo moeilijk kunnen kiezen zullen we de knoop volgende maand wel doorhakken.

De opnames verlopen heel vlot. In april ga ik me trouwens volledig concentreren op de afwerking van mijn cd. Natuurlijk ligt het album in het verlengde van ‘Dromen’. Het zullen allemaal leuke Nederlandstalige schlagers zijn, een muzikaal genre dat ik heel graag hoor en zing. Je kan niet geloven hoeveel mensen kracht putten uit mijn liedjes. Zoiets geeft je als artiest heel veel voldoening. Op de nieuwe cd zullen ook heel persoonlijke dingen staan. Ik zing liedjes die vaak de gevoelige snaar zullen raken, wees daar maar zeker van”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: