David Vandyck staat sterker dan ooit met een nieuw management, een nieuwe single én een nieuw album. Die nieuwe plaat werd een respectvol eerbetoon aan zijn groot idool, Will Tura. Tien gekende songs van de hand van de meester hemzelf werden in een nieuw jasje gestopt en verzameld op 'David Vandyck zingt Will Tura'. Onder massale persbelangstelling werd het album, vorige week maandag, voorgesteld in Kasteel Banhout in Heestert. Later die week mocht David het grote publiek laten kennismaken met zijn Tura-bewerkingen in een uitverkocht C.C. De Grote Post in Oostende.

David: "Ik ben ontzettend gelukkig. Pers en publiek reageren bijzonder enthousiast en dat is heel fijn natuurlijk. Het was puur genieten voor mij in De Grote Post tijdens de aftrap van mijn mini concerttour. Ik wil de mensen bedanken voor de staande ovaties en de lovende commentaren achteraf. Echt zalig! Ik kan het publiek niet genoeg bedanken."

En er is nog meer fijn nieuws voor David, want zijn nieuw album 'David Vandyck zingt Will Tura' is deze week hoogste nieuwkomer op nummer 13 in de Ultratop Albums Top 200!

Het album 'David Vandyck zingt Will Tura' met o.m. 'Vergeet Barbara', 'Huisje in Montmartre', 'Het kan niet zijn', 'Hoop doet leven', 'Boven de wolken', 'Alles', ... is nu te koop bij Carrefour, Media Markt, Standaard Boekhandel, Makro of de detailzaak in uw buurt. Ook kan het album online besteld worden bij reuzekeuze.be, bol.com, muziekpunt.be of de webshop van David Vandyck. Downloaden kan hier via iTunes.

Nieuwe single en videoclip 'Vergeet Barbara'

Uit het album 'David Vandyck zingt Will Tura' werd heel recentelijk de nieuwe single 'Vergeet Barbara' gereleased. Het werd een 'Tura meets Borsato'-versie met rockende gitaren en een top strijkersensemble.

Eerder deze week werd de videoclip in absolute première voorgesteld aan de lezers van Het Laatste Nieuws op HLN.be met als mooie titel 'David Vandyck gaat Will Tura achterna'. Bekijk hier de clip! Vanaf morgen is de clip een week lang MENT-lieveling!

De nieuwe single is fysiek te koop in de Media Markt en in de webshop van David Vandyck (klik hier). Ook kan je hem downloaden via iTunes voor slechts 0,99 euro via volgende link. Steun David door de single de kopen en/of te downloaden en misschien komt hij zo de Ultratop Vlaamse Top 50 binnen.

Goud voor het debuutalbum 'Dichtbij'

Tijdens de persvoorstelling in Heestert werd niet alleen het nieuwe album voorgesteld. David mocht ook een gouden plaat in ontvangst nemen voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van zijn debuutalbum 'Dichtbij'. Zijn goede vriendin en collega Corry Konings kwam speciaal uit Nederland afgezakt om David deze gouden award te overhandigen.

Concerttour 'David Vandyck zingt Will Tura'

Reserveer tijdig je plaatsen, want de tickets vliegen de deur uit:

  • vr 31/07 - 14u: Keukens Redant, Erpe - Mere : res. 053 803 113 of anoushka.van.pelt@hotmail.com
  • za 17/10 - 20u: Casino - Middelkerke : res. 0473 39 81 30 of 0498 50 17 22 (na 17u)
  • zo 08/11 - 14u: Salons Mantovani - Oudenaarde : res. 0468 270 470 of isabelle@davidvandyck.be 'fandag editie met special guests Corry Konings en Mike & Colin'
  • za 26/12 - 20u: Basiliek - Dadizele : res. 056 50 91 50 of andre.monstrey@telenet.be 'kersteditie'

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: