Niels Destadsbader kondigde in december drie nieuwe Sportpaleisconcerten aan. De ticketverkoop voor de concerten op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober ging meteen hard. Heel hard! Met meer dan 40.000 verkochte tickets op de teller, blijft de vraag tot op vandaag enorm groot. Om daaraan tegemoet te komen, kondigt Niels vandaag twee extra shows aan. Ook op zaterdag 28 en zondag 29 november concerteert Vlaanderens publiekslieveling in het Sportpaleis. Tickets voor de twee nieuwe concerten zijn vanaf nu beschikbaar.

“Ik knijp mezelf in de armen. En da’s niet de eerste keer de afgelopen jaren. Ik voel me een grote geluksvogel en zal er opnieuw alles aan doen om de mensen de leukste avond van het jaar te bezorgen.”, aldus Niels.

2019 was uitzonderlijk. Niels Destadsbader scoorde zijn derde Zomerhit op rij met "Mee Naar Boven", zijn nieuwe album 'Boven De Wolken' was nog voor release goed voor platina, hij verkocht 3 keer het Sportpaleis uit met een spectaculaire show én mocht met "Wat Zou Ik Zonder Jou" de titeltrack verzorgen van de nieuwe film van FC De Kampioenen. 2020 belooft minstens even mooi te worden. Het jaar is alvast goed ingezet met twee gloednieuwe MIA’s. Een bijzondere prestatie, want de sympathieke West-Vlaming won intussen maar liefst negen beeldjes in vier jaar tijd. Reken daarbij dit fantastisch concertnieuws en 2020 kan voor Niels al niet meer stuk.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Niels Destadsbader
Datum: 
28 & 29 november 2020
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over