Hij won de MIA voor ‘Vlaams Populair’, speelde samen met boezemvriend Miguel Wiels vier uitverkochte theatershows in Vlaanderen, deed alle grote zomerfestivals aan en als kers op de taart stond hij tweemaal in een uitverkocht Sportpaleis in het teken van zijn 30ste verjaardag. 2018 was zonder twijfel hét jaar van Niels Destadsbader.

Kan het nog straffer? Er werden reeds meer dan 20.000 tickets verkocht voor zijn nieuwe shows in het Sportpaleis op 6 en 7 december en met maar liefst 7 (!) MIA-nominaties, waar hij ook zal optreden, kan hij de grote winnaar van de avond worden. Om het nieuwe jaar in stijl in te zetten schreef Niels een nieuwjaarsbrief met een leuke boodschap voor de fans. Bekijk het filmpje hier.

Na het grote succes is het uitkijken naar de intieme setting van de theaters. Onder de noemer ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ keert Niels terug naar zijn kindertijd, waarbij hij zijn eigen hits brengt, aangevuld met liedjes uit zijn kindertijd. Niels deelt alles. Van zijn eerste kus tot zijn eerste nota. Om nog maar te zwijgen over zijn eerste baardgroei. Of nee, die moet nog komen. Niels brengt ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ op 27 april naar de Capitole in Gent, op 30 april naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, op 25 mei naar het Ethias Theater in Hasselt en op 29 mei naar het Kursaal in Oostende. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar. Wees er snel bij!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: