Peter Van de Veire en zijn pianisten Hannes en Florejan zijn helemaal klaar voor de eerste aflevering van Sing that song, de nieuwe muzikale quizshow op Eén. Op zaterdag 7 september nemen Niels Destadsbader en Jana De Valck het samen met Hannes op tegen Free Souffriau, Mich Walschaerts en Florejan. Wie heeft de meeste noten op zijn zang?

Team Hannes
Hannes De Maeyer koos deze week resoluut voor jong talent en verschijnt zaterdag met Niels Destadsbader en Jana De Valck aan zijn zijde:

Niels Destadsbader is acteur, presentator, Ketnet- wrapper en zanger. Dit najaar presenteert hij Wie wordt Junior 2013 op Ketnet en in december zal hij te zien zijn als Ronaldinho in de bioscoopfilm van F.C. De Kampioenen. Op zondagavond presenteert hij Love Song Request op MNM.

Jana De Valck studeerde zang, jazz en lichte muziek aan het conservatorium in Gent en liep in de kijker toen ze in 2013 deelnam aan The voice van Vlaanderen. Alle vier de coaches drukten op de knop toen zij aan de beurt kwam. Ze sneuvelde uiteindelijk in de halve finale tegenover publiekslieveling Robby Longo. Ondertussen timmert ze verder aan haar solocarrière. Ze stond al met twee singles in de hitparade en was deze zomer genomineerd voor Beste doorbraak bij Radio 2 Zomerhit.

Team Florejan
Florejan Verschueren krijgt zaterdag gezelschap van twee doorgewinterde podiumbeesten:
Free Souffriau is behalve zangeres ook actrice en musicalactrice. Ze geeft gestalte aan Mega Mindy en speelde in 2012 samen met Jelle Cleymans een van de hoofdrollen in de musical Robin Hood. Binnenkort is ze ook te zien in de prestigieuze Studio 100-musical ’14-’18, aan de zijde van Jo De Meyere, Jelle Cleymans, Peter Van De Velde, Jonas Van Geel en Bert Verbeke.

Mich Walschaerts volgde een acteeropleiding in Antwerpen en vormt de helft van het populaire cabaretduo Kommil Foo. Naast Kommil Foo werken zowel Mich als zijn broer Raf ook afzonderlijk mee aan andere cabaret-, theater- en kindertoneelproducties. Zo speelde Mich enkele jaren mee in Living roots, een wisselend muzikaal collectief, en werkte hij recentelijk aan een theatervoorstelling waarin hij André Hazes vertolkt. Eind 2013 trekt hij daarmee langs de culturele centra.

Sing that song: op zaterdag om 20.40 u. vanaf 7 september op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: