Sinds de release van hun album ‘Christmas With Nick & Simon’ twee jaar geleden, mogen we zeggen dat Nick & Simon een ijzersterke band hebben met Kerstmis. Vorig jaar stond het populairste duo van Nederland voor het eerst in Ahoy met het onwaarschijnlijke kerstgebeuren ‘Christmas With Nick & Simon’. Op 19 en 20 december presenteren ze het vervolg tijdens 3 nieuwe kerstshows, waarin uiteraard de grootste Nick & Simon hits de revue passeren, aangevuld met o.a de nieuwe Engelstalige kerstsingle ‘Mixed Up Merry Christmas’, die als “hidden track” reeds terug te vinden was op hun recentste album ‘Open’.

De Vlaamse Nick & Simon fans worden dezer dagen verwend met de uitzending van de exclusieve Nick & Simon muziekspecial, die opgenomen werd begin november tijdens het speciale concert dat het duo gaf in de legendarische concerttempel Paradiso Amsterdam. Voor de eindejaarsdagen is het nieuwste Nick & Simon album ‘Open’ een ijzersterke cadeautip. Wie het duo aan het werk wil zien, kan dat komend weekend tijdens ‘Christmas With Nick & Simon’ in Ahoy (19 & 19 december) Rotterdam of bij ons in Vlaanderen, wanneer ze komend voorjaar concerteren in het Kursaal van Oostende (20/05) en de Stadsschouwburg van Antwerpen (11/06). Voor deze laatste 2 concerten kan je tickets bestellen via www.sherpa.be of op 070/25.20.20 (Max.€0,30/Min).

Hier kan je de nieuwe singel van Nick & Simon, 'Mixed Up Merry Christmas' kopen via iTunes https://itunes.apple.com/be/album/christmas-nick-simon-mixed/id1059692775?l=nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over