Het Amerikaanse popicoon Nicki Minaj komt, samen met FUTURE, op woensdag 6 maart 2019 in het kader van de "NICKIHNDRXX” tour naar Paleis 12 in Brussel. De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 15 juni om 10u via ticketmaster.be.

Van underground rapster tot fashionicoon en gevierde popster: de uit Trinidad afkomstige Nicki Minaj heeft het helemaal voor elkaar. Met een lucratieve deal op het label Young Money Entertainment van ontdekker én collega Lil’ Wayne weet Minaj in 2010 vriend en vijand te verrassen met haar debuutalbum 'Pink Friday’, dat direct in de hoogste regionen van de belangrijkste (Amerikaanse) hitlijsten terechtkomt. Ook met de singles 'Super Bass’, 'Starships’, 'Bang Bang’ en 'Anaconda’, mag de extravagante zangeres wereldwijde hits op haar naam schrijven.

2014 was een bijzonder mooi jaar voor Minaj: zo scoorde ze een dikke hit met het nummer 'Bang Bang’ dat ze samen met Jessie J en Ariana Grande had opgenomen, stootte ze Michael Jackson van de troon met het aantal noteringen in de Billboard Hot 100 en mocht ze Beyoncé en Jay-Z vergezellen op hun "On The Run” tour. Als kers op de taart bracht ze dat jaar ook nog eens het album 'The Pinkprint’ uit, waarop ook een duet met Beyoncé te horen is.

In 2015 trakteerde ze -samen met Trey Songz- haar Belgische fans op een spetterend concert in Brussel. Sindsdien figureerde ze op een aantal singles van bevriende collega's: 'Side to Side' (Ariana Grande), 'Run Up' (Major Lazer), 'Swalla' (Jason Derulo), 'Swish Swish' (Katy Perry) en 'You da Baddest' (Future).

De razend populaire rapper Future is op 6 maart ook present en zal ongetwijfeld scoren met een selectie van zijn platina hits 'Turn On the Lights’, 'Move That Dope’, 'Fuck Up Some Commas’, 'Where Ya At’, 'Jumpman’, 'Low Life’ and 'Mask Off’. En daar stopt het niet, want onlangs nog fungeerde Future ook als executive producer en curator van het 'Superfly Official Soundtrack Album', de soundtrack van de film waarvan hij ook co-producer is.

Op 10 augustus 2018 verschijnt dan eindelijk 'Queen’, de reguliere opvolger van 'The Pinkprint’. Over haar vierde studio-plaat doen veel geruchten inzake producers en muzikale gasten de ronde. Spin webzine probeerde onlangs de feiten op een rij te zetten. Het enige wat we zeker weten is dat ze met haar recente singles 'Barbie Tingz’ en 'Chun-li’ zeer op dreef is.

Op woensdag 6 maart 2019 belooft Nicki samen met Future Paleis 12 in extase te brengen. Wedden dat het nog beter wordt dan in 2015?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nick Minaj
Datum: 
6 maart 2019
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over