Nick Cave and The Bad Seeds komen in het kader van het nieuwe album 'Ghosteen’ op 29 april naar Ziggo Dome, Amsterdam en op donderdag 30 april naar het Sportpaleis, Antwerpen. 'Ghosteen’ verscheen eerder deze maand op alle digitale platformen en komt op 8 november uit op CD en Vinyl. De volledige tour bestaat uit 32 concerten in 19 landen. De kaartverkoop start op vrijdag 25 oktober om 10.00 uur. Voor de show in Ziggo Dome geldt dat alle tickets op naam verkocht worden.

Nick Cave and The Bad Seeds, opgericht in 1983, wordt beschouwd als één van de beste live acts en kan rekenen op louter positieve recensies:

  • "Joyous and unexpectedly triumphant” - The Guardian
  • "Tense and thunderous at times, tender and cathartic at others. It’s masterful” - The Independent
  • "An extraordinary response to the unimaginable” - The Telegraph

'Ghosteen’ is het zeventiende studioalbum van Nick Cave and The Bad Seeds en de opvolger van het in 2016 verschenen Skeleton Tree. 'The songs on the first album are the children. The songs on the second album are their parents. Ghosteen is a migrating spirit.’ aldus Cave over het album.

In Nederland kreeg het album lovende recensies in de nationale media:

  • "Ghosteen is een intens fraai kunstwerk.” - De Volkskran
  • "Ghosteen een plaat vol diepe, intense en vooral oprechte emoties.” - Parool
  • "Ghosteen is een confronterend, ontroerend, troostend en bij vlagen erg imposant werkstuk geworden.”- OOR

Kaartverkoop op naam

Alle tickets voor de show van Nick Cave and The Bad Seeds in Ziggo Dome worden op naam verkocht en namen worden gecontroleerd aan de deur. Namen kunnen niet worden aangepast. Doorverkoop van tickets is niet mogelijk. Er kunnen maximaal 6 tickets per klant worden besteld. Voor de volledige ticketinformatie: www.greenhousetalent.com/ncatbs.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nick Cave And The Bad Seeds
Datum: 
29 april 2020
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over