Vers concertnieuws! New Order kondigt vandaag niet enkel een nieuw album aan – voorzien voor 25 september – maar onthult in één beweging ook een reeks concerten! De Engelse band zal ook bij ons op het podium staan, meer bepaald op 6 november in de Ancienne Belgique!

Tien jaar na 'Waiting for the Siren's Call', is New Order eindelijk back in business. De elektro-new wave band uit de jaren '80 herrijst uit zijn assen met een gloednieuwe plaat en een strakke, nieuwe sound. 'Music Complete' staat voor een opmerkelijke evolutie in de carrière van New Order. Drie zeer speciale gasten laten hun indruk na: Brandon Flowers, Iggy Pop en Elly Jackson (La Roux)! Het kan niet op.

En de elf nieuwe tracks dragen ook de stempel van toetsenist Gillian Gilbert, die in 2011 al mee tourde in de reeks benefietshows voor hun compagnon en vriend Michael Shamberg. Bernard Sumner, Tom Chapman, Phil Cunningham en "de twee anderen" (The Other Two) Gillian Gilbert en Stephen Morris, boksten het album in elkaar met Tom Rowlands (van de Chemical Brothers) en Stuart Price, beter bekend als de Thin White Duke.

Met veel overgave kondigt New Order zijn terugkeer op het voorplan nu aan, met onder meer een afspraak met de Belgische fans! Op 6 november staan ze op het podium in de Ancienne Belgique. De voorverkoop start op vrijdag 10 juli om 10u. Geen minuut te verliezen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
New Order
Datum: 
Vrijdag 6 november 2015
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over