Eén van ’s lands grootste muzikale exportproducten en publiekslievelingen is dit jaar helemaal terug! Netsky bracht in mei zijn langverwachte derde album ‘3’ uit. Een perfect uitgevoerde evenwichtsoefening tussen zijn roots in dance en drum & bass, en gelukzalige, catchy pop, house, funk en electro. De plaat is bezaaid met fantastische samenwerkingen en special guests, waaronder Emeli Sandé, Chromeo, Saint Raymond, Jauz en meer.

Het nieuwe album werd vorige zomer voorafgegaan door de release van festivalfavoriet “Rio”. De single groeide uit tot een internationale hit en werd dit jaar ook gebruikt als soundtrack van Netsky’s rol als officiële muzikale ambassadeur van het Belgisch Olympisch Team. Ook opvolger “Work It Out” feat. Digital Farm Animals werd op groot enthousiasme onthaald. Het nummer viel voornamelijk op dankzij de bijhorende, award winning interactieve video. Huidige single “Higher” is goed opweg alweer een zomeranthem van formaat te worden. De song zal ongetwijfeld heel wat festivalgangers aan het dansen brengen deze zomer, en dat o.a. op Dour Festival en Laundry Day.

Vandaag kondigt Netsky aan dat hij ook een grootse indoorshow plant, op zaterdag 25 februari in het Sportpaleis! Nieuw werk en alle grootste hits in een live jasje, dat mag je niet missen! Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf donderdag 7 juli om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: