Vandaag kondigt de internationaal met awards bekroonde producer Netsky zijn samenwerking aan met het legendarische Amerikaanse platenlabels Republic Records en Casablanca Records. Dit heugelijke nieuws gaat gepaard met de release van zijn nieuwe single Téquila Limonada’ feat. A.CHAL.

Naast de nieuwe samenwerking en single kondigt Netsky ook zijn nieuw album ‘Palmtrees & Powerlines’ aan. Dit album is het resultaat van de magie die ontstond in de studio tussen Netsky en het duo van super-producers Stargate. Een geplande studiosessie van vier uur in 2017 werd al snel verlengd met 8 maanden in de studio van het duo in Venice, Californië. Dit verbond maakte de weg vrij om de samenwerking met een hand vol supersterren aan te gaan voor Palmtrees & Powerlines.

Netsky over het vandaag aangekondigde nieuws: “Ik heb voor mezelf heel wat grote doelstellingen gesteld, en dit ambitieuze team is de perfecte partner om ze waar te maken. Het nieuwe project begint bij ’Téquila Limonada’ waarop ik heb samengewerkt met de Peruviaanse zanger A.Chal. Ik ben heel trots op deze nieuwe samenwerking te starten met een nummer dat voor mij echt voelt als het begin van een nieuw tijdperk in de carrière van Netsky.’

“De multi-getalenteerde DJ en producer Netsky is een echte innovator.” Zegt Tor Hermansen van Stargate, “Hij is altijd eerlijk met zichzelf, komt met unieke ideeën en weet de clichés te omzeilen. We zijn enorm blij dat we samen met Boris hebben kunnen werken in de studio en op het podium. Er staan voor Netsky nog heel wat mooie jaren te wachten.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over