Als een van de grootste namen uit de dance music maakt Netsky al meer dan een decennium lang elektronische anthems van het hoogste niveau, verspreid over talloze genres, landen, hitlijsten en dansvloeren. Nu keert het Belgische wonderkind, dat in 2010 zijn eerste successen boekte bij Hospital Records, terug naar het genre dat hem op de kaart zette: ‘I See The Future In Your Eyes’ wordt zijn eerste solo D+B plaat in 5 jaar tijd.

De ongekende manier waarop de muziek van Netsky aanslaat bij het publiek is ongeëvenaard. Hij is dan ook een iconische artiest voor alle soorten drum & bass-fanaten over de hele wereld. Nadat hij zichzelf tot een legendarisch status had verheven met nummers als Pirate Bay, Rio, Iron Heart, Come Alive, Puppy, I Refuse en Drawing Straws, bracht hij bij Hospital Records 2 D+B LP’s uit, en remixte hij onder meer Ed Sheeran, Rusko, Jessie J, Plan B, Dua Lipa, Swedish House Mafia en vele anderen.

Op zijn palmares staan onder meer een BBC Radio 1 Essential Mix, die in 2010 werd genomineerd voor 'Mix Of The Year', een baanbrekende en indrukwekkende liveshow die wereldwijd toerde, en twee Top 30-LP's in het VK, die beide ook de #1-plek bereikten in België. Na vele headlineshows op onder andere Tomorrowland, Let It Roll, SW4, Reading & Leeds, Printworks en Ultra Music Festival, en een tour over 6 continenten met zowel een live show als een DJ-productie, kunnen maar weinigen tippen aan Netsky's uitgebreide en intensieve tourschema.

Met deze single horen we opnieuw het geluid waar zo velen verliefd op zijn geworden. En het beste moet nog komen, want er zijn nog projecten in aantocht.

Ik ben verheugd om samen met Netsky aan een gloednieuw album te werken, vooral tijdens het 10-jarig jubileum van zijn Hospital-debuut. Boris is altijd familie voor ons geweest en zijn muziek is een speciale troef voor onze catalogus van (bijna) 25 jaar... we kunnen niet wachten om zijn gloednieuwe drum & bass de komende maanden te onthullen.” - Chris Goss (Medeoprichter van Hospital Records).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over