De Belgische DJ en producer Netsky komt tijdens ADE op donderdag 17 oktober met zijn succesvolle Netsky & Friends concept naar Amsterdam. In de tijdelijke multidisciplinaire evenementenlocatie temp. wordt hij vergezeld door Feed Me, Fox Stevenson, Macky Gee, NGHTMRE en Rachel Green. De kaartverkoop start vrijdag 30 augustus om 10:00 via Ticketmaster.nl.

De industriële pop-up locatie temp. aan het Burgerweeshuispad in Amsterdam-Zuid biedt een unieke en intieme setting voor een nacht met Netsky en de zijnen. De getalenteerde bass producer uit Antwerpen stond de afgelopen drie jaar onder de naam Netsky & Friends met een eigen podium op Tomorrowland en deed ook tweemaal een uitverkochte Melkweg aan tijdens Amsterdam Dance Event. Voor de komende editie keert hij samen met Feed Me, Fox Stevenson, Macky Gee, NGHTMRE en Rachel Green naar onze hoofdstad.

Boris Daenen, zoals Netsky echt heet, weet in razendsnel tempo met zijn van pop en electro doordrenkte bass zowel de dansvloer als hitlijsten te bestormen. Zo stond het album '2' in zijn thuisland maar liefst 6 weken op nummer 1 en veroverde hij wereldwijd de charts met de singles Rio en Here with You (met Lost Frequencies). Na een zware periode waarin hij zijn vader verliest verhuist hij naar LA en neemt daar een nieuw album op; Palmtrees And Powerlines. De plaat, die binnenkort zal verschijnen, heeft twee gezichten; 'Palmtrees' is de pop kant en 'Powerlines' dat meer underground zal klinken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Netsky & Friends
Datum: 
Donderdag 17 oktober 2019
Locatie: 
Temp. Amsterdam

Reservatie:

Meer over