De muziekvideo voor 'Téquila Limonada' weerspiegelt perfect de relaxte sfeer die het einde van de zomer met zich meebrengt. In de video zien we Netsky, A.CHAL en enkele vrienden een zonovergoten feest geven in de bergen rond Los Angeles terwijl ze van een fles Don Julio 1942 Tequila sippen.

"'Téquila Limonada' is de eerste single van mijn aankomend album dat bijna volledig geschreven is in het zonnige Los Angeles." Netsky vertelt verder over de totstandkoming van de muziekvideo, "ik wou dat de video de simpele maar blije momenten hier zou weerspiegelen: vrienden, drankjes en een zomers feest. Het begon allemaal toen de regisseur, mijn goede vriend Diego en zijn team, deze indrukwekkende villa uit de jaren 50 in de heuvels van Hollywoodvonden. Daarna ging alles snel: we nodigde wat vrienden uit voor een feestje en filmde het hele gebeuren."

'Téquila Limonada' is de eerste single van Netsky zijn aankomend album 'Palmtrees & Powerlines'. Dit album is het resultaat van de magie die ontstond in de studio tussen Netsky en het duo van super-producers Stargate. Een geplande studiosessie van vier uur in 2017 werd al snel verlengd met 8 maanden in de studio van het duo in Venice, Californië. Dit verbond maakte de weg vrij om de samenwerking met een hand vol supersterren aan te gaan voor 'Palmtrees & Powerlines'.

Eerder deze week lanceerde Netsky al zijn eigen 'Téquila Limonada' cocktail in samenwerking met Jonathan Scheerlinck van 'Bible Of Drinks'.

Jonathan Scheerlinck over Téquila Limonada: "Ik ben al jaren fan van Netsky en zijn single weerklonk hier de laatste weken regelmatig uit de speakers. Ik was dan ook enorm enthousiast toen Netsky me contacteerde om een Téquila Limonada cocktail te maken." Het resultaat mag er alvast zijn vinden Jonathan en Netsky: "een smaakvolle cocktail die er voor zal zorgen dat de zomer toch nog juist dat beetje langer zal duren in België".

Zelf ook een Téquila Limonada maken? Op de blog van 'Bible of Drinks' wordt het volledige recept bloot gegeven en legt Jonathan stap voor stap uit hoe je hem perfect maakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over