In Amerika al razend populair maar hier nog niet volledig ingeburgerd: de 'Téquila Limonada' cocktail. Netsky is grote fan en vernoemde er zijn nieuwe single met de Peruviaanse rapper A.CHAL naar.

Om het bezongen drankje ook hier aan bekendheid te doen winnen, sloegen Netsky en Jonathan Scheerlinck van 'Bible Of Drinks' de handen in elkaar. "'Bible of Drinks' werd vorig jaar verkozen tot de beste Belgische blog over drinken op de 'Belgian Food Blog Awards' en leek me dus de ideale partner om dit drankje mee een eigen touch te geven", aldus Netsky.

Jonathan Scheerlinck over Téquila Limonada: "Ik ben al jaren fan van Netsky en zijn single weerklonk hier de laatste weken regelmatig uit de speakers. Ik was dan ook enorm enthousiast toen Netsky me contacteerde om een Téquila Limonada cocktail te maken." Het resultaat mag er alvast zijn vinden Jonathan en Netsky: "een smaakvolle cocktail die er voor zal zorgen dat de zomer toch nog juist dat beetje langer zal duren in België".

Zelf ook een Téquila Limonada maken? Op de blog van 'Bible of Drinks' wordt het volledige recept bloot gegeven en legt Jonathan stap voor stap uit hoe je hem perfect maakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over