Omdat de Nekka-onverwacht-sessies tot nader order nog steeds niet kunnen plaatsvinden hebben De Theatergarage en Nekka vzw opnieuw de handen in elkaar geslagen. We kunnen u nu zaterdagavond aanstaande 6 maart vanaf 19.30u opnieuw een gratis digitaal concert aanbieden met maar liefst 3 artiesten.

De eerste artieste is Iris Penning uit Nederland . Iris is de winnares van de laatste Nekka-wedstrijd en is naast muzikante ook stadsdichteres van Eindhoven. Ze stond al op vele podia in Nederland , deelde al het podium met Spinvis en bracht al drie straffe Nederlandstalige cd's uit. U moet haar ontdekken !!

De tweede artiest is terug van nooit weggeweest : Rik Tans. Rik brengt behoorlijk humoristische Nederlandstalige liederen, wat absurd soms, over het doodgewone leven , over de liefde. Normaal hij alleen met gitaar, maar voor dit digitale concert bijgestaan door de wondere dames Pascale Michiels en Kathleen Vandenhoudt, alias Billy & Bloomfish.

De derde artieste hoeft geen verdere inleiding : Eva De Roovere. De Eva van Kadril, of Oblomov, of Kleine Blote Liedjes, of van zichzelf. Met wondere stem. Fantastig toch !!

Genieten van een avondje cultuur in de hoop dat het snel weer echt kan. U kan inloggen op het digitale concert via facebook.com/theatergarage

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: