Ken Samaras, bekend als Nekfeu of een van de meest invloedrijke Franse rappers van zijn generatie, is terug op Dour Festival op zondag 19 juli voor een exclusief concert in België.

Ken Samaras alias Nekfeu, de prins van de Franse rap (of je het nu leuk vindt of niet, Booba) is nog geen 30 jaar oud en de auteur van 3 soloalbums, 8 als je de albums meetelt die geproducet zijn met $-Crew en 1995. Hij won een 'Victoire de la musique', speelde in drie films, waarvan er een naast Catherine Deneuve, werd genomineerd voor een César, werkte samen met S. Pri Noir, Ed Sheeran en Vanessa Paradis en maakte een documentaire over zijn zoektocht naar muzikale inspiratie voor Les Étoiles Vagabondes zijn nieuwste drievoudige platina-album.

We geven toe dat we niet zouden weten wat we Nekfeu, die van een meer dan verdiend succes en erkenning geniet, nog meer te wensen hebben. Laten we hem gewoon toewensen dat hij Dour Festival overspoelt met zijn gevatte rijmpjes en rauwe teksten! Het programma voor 2020 is nu al te gek! We komen begin januari terug met andere leuke verrassingen.

De Early Bird-tickets zijn nu beschikbaar. Profiteer van het voorkeurstarief tot en met 23 januari 2020!

Artiesten die al aangekondigd zijn voor Dour Festival: A$AP Rocky, Angèle, Chronixx, Dirtyphonics LIIVE, Floating Points live, Sven Väth, Yves Tumor & It's Band.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dour Festival!
Datum: 
15 - 19 juli 2020
Locatie: 
Dour

Reservatie:

Meer over