Neil Young's Archives Volume II: 1972-1976 wordt opnieuw uitgegeven. De eerste editie verscheen op 13 november 2020 en was in minder dan 24 uur uitverkocht. De tweede run van de CD-box verschijnt aanstaande vrijdag en is nu al beschikbaar voor pre-order.

Pre-order 'Archives Vol II'

Archives Volume II: 1972-1976 richt zich op een productief tijdperk van Young's carrière, toen hij vaak werd vergezeld door de band Crazy Horse. In die tijd bracht Young albums uit, waaronder Time Fades Away, On the Beach, Tonight’s the Night en Zuma. De box van Archives Vol II: 1972-1976 bevat 10 cd's, een extra grote Archives-poster en een 24-pagina's tellend boekje (ter vervanging van het boek). Archives Volume II: 1972-1976 is vanaf 5 maart 2021 onder andere verkrijgbaar via BOL.COM en PLATOMANIA.COM

ABOUT NEIL YOUNG

De Canadese singer-songwriter Neil Young maakte deel uit van meerdere bands, waaronder Buffalo Springfield en Crosby, Stills, Nash & Young. Daarnaast heeft hij ook een succesvolle solocarrière en heeft hij inmiddels meer dan 30 platen op zijn naam staan. Tot zijn bekendste songs horen onder andere 'Rockin In A Free World', 'Heart Of Gold' en 'Ohio'.

Muziekkenners beschouwen hem ook wel als de godfather van de grunge. Tevens geldt hij als grote inspirator voor bands als Nirvana en Pearl Jam.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over