Volgende week woensdag 29 juni 2022 wordt de zomer feestelijk ingezet met de Belgische première van de dolkomische Nederlandse langspeelfilm BON BINI HOLLAND 3 in Kinepolis Antwerpen. Zowel genodigden als publiek kunnen samen de film bekijken. Door het grote succes werd ondertussen ook een tweede première - zaal geopend waarvoor nog enkele tickets te koop zijn. Hoofdacteur Jandino Asporaat zal samen met de andere cast aanwezig zijn om de gegeerde ster voor de film in ontvangst te nemen op de rode loper en nadien de film voor te stellen in de zaal.

De personages Robertico, Judeska, Gerrie en de andere bekende karakters van FC Kip worden in BON BINI HOLLAND 3 trouwens weer grandioos vertolkt door de bekende acteurs Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Sergio Romero Ijssel en Phi Nguyen. BON BINI HOLLAND 3 is het vervolg op de succesvolle films BON BINI HOLLAND, BON BINI HOLLAND 2 én BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE die zowel in België, Nederland maar ook wereldwijd reeds meer dan 1,7 miljoen bioscoopbezoekers konden bekoren.
BON BINI HOLLAND 3 is geregisseerd door Pieter van Rijn, geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja en wordt geproduceerd door Kaap Holland Film in samenwerking met Het Huis van Asporaat en Huntu Productions en WW Entertainment is de filmdistributeur.

Cast
Naast Jandino Asporaat, Sergio Romero Ijssel, Alpha Oumar Barry en Phi Nguyen zullen ook rollen vertolkt worden door onder andere Rico Verhoeven, Najib Amhali, Lamara Strijdhaftig (SpangaS), Tygo Gernandt (Casanova’s, The Passion), Summer de Snoo, Tony Junior en Roué Verveer.

Over de makers

BON BINI HOLLAND 3 wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film (onder andere Ron Goossens, Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland 1 en 2, De Marathon en Het Diner) in samenwerking met Het Huis van Asporaat, WW Entertainment en Huntu Productions. BON BINI HOLLAND 3 is geregisseerd door Pieter van Rijn ( Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja. Deze film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinksi Fonds.

Synopsis

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: