Op zondag 6 november gaat het tweede seizoen van De Drone School in het VTMKZOOM-blok bij VTM van start. Nathan Naenen verdiept zich verder in de dronewereld waarbij dit seizoen de focus vooral ligt op droneracing. Drone-expert Thomas Demeyer geeft Nathan elke aflevering tips en tricks over alles wat met drones te maken heeft. Mauro Lemmen, de jongste droneracer van België die deelneemt aan heel wat kampioenschappen, toont ook elke aflevering hoe de kijkers op een parcours kunnen racen met een drone.

Nathan Naenen: "Dit seizoen wil ik echt alle tips en tricks met een drone zelf uitproberen. Ik droom ervan om zelf een droneparcours in elkaar te steken en daarop een spectaculaire dronerace te houden.”

Mauro, de jongste droneracer van België, maakt zich klaar voor BK droneracing

Mauro, de jongste droneracer van België, houdt dit seizoen een vlog bij over hoe hij zich klaarmaakt voor het Belgisch kampioenschap droneracing. Nathan geeft Mauro ook elke week een opdracht in De Drone School. Zo moet hij bijvoorbeeld proberen om een drone op zijn hand te laten landen. Mauro neemt het elke aflevering op tegen zijn vriend Victor in een spannende dronerace, in de eerste aflevering is dat in het stadion van KVC Westerlo. De scores worden in een ranking bijgehouden en de laatste aflevering wordt de winnaar bekendgemaakt. De verliezer moet telkens een tegenprestatie ondergaan.

Jasper Cool, deelnemer van het eerste seizoen van De Drone School, is ook elke aflevering te zien. Jasper gaat met drone-expert Thomas uitzoeken hoe je thuis een droneparcours kan bouwen met huishoudspullen. Ook nieuw dit seizoen is de winkelrace: twee kinderen moeten een cadeautje vinden in een speelgoedwinkel met behulp van een drone. Kijkers maken ook elke aflevering kans om een drone te winnen op VTMKZOOM.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: