Begin juli namen vier moedige koppels hun intrek in een extreem bouwvallige voormalige zeepfabriek. In zeventig dagen tijd presteerden zij het nagenoeg onmogelijke: een casco ruimte van 120m² renoveren tot een hypermoderne loft. Vier uiteenlopende koppels met elk één missie: van hun loft een pareltje maken met het oog op het realiseren van een fikse meerwaarde bij verkoop.

Nu, bijna 5 maanden na datum, volgt een finale vol verrassende wendingen. Smaakmakers Dieter en Filip, bij wie het nooit aan zelfvertrouwen ontbreekt, stranden met een bod van 195.000€ 15.000€ lager dan hun vooropgestelde richtprijs(210.000€).

Het zijn vervolgens Robyn en Line die als eerste een bod achter hun naam krijgen dat hun opgelegde richtprijs overstijgt. Zij gaan naar huis met 10.000 euro (Richtprijs 210.000€ , hoogste bod: €220.000).

Voor publiekslievelingen Gita en Christophe volgt vervolgens helaas de ontgoocheling. Met een hoogste bod van 210.000€ blijven ze 10.000€ onder hun vooropgestelde richtprijs van 220.000€. Een hele ontnuchtering voor het jonge koppel, dat zonder ambities begon, maar door hun waanzinnige evolutie willens nillens in een favorietenrol terecht kwamen.

Blijft de vraag of de loft van Werner & Nathalie, waarvan de afwerking boven alle kritiek staat, op voldoende interesse kon rekenen... Ook zij krijgen namelijk in eerste instantie een bod dat 10.000 euro boven hun richtprijs is.

(richtprijs: 205.000€) Dit scenario levert 2 winnende koppels op en dus een 50/50 verdeling van de bonus van 25.000€ Er is echter nog een tweede, hoog bod binnengekomen voor loft 3. Een bod van niet minder dan 260.000 Euro, 55.000 euro meer dus dan de vooropgestelde richtprijs. Dankzij dit riante bod mogen Nathalie & Werner zich tot winnaars kronen van The Block en rijven zij de bonu2s van 25.000 euro binnen. Andermaal kaapt een Limburgs koppel de hoofdprijs weg. Nathalie & Werner keren dit jaar huiswaarts met een Block-recordbedrag van maar liefst 80.000 euro.

Twee koppels stranden dus eervol in de buurt van hun richtprijs en keren zonder meerwaarde naar huis. Na een zomer die volledig werd opgeofferd aan The Block mogen zij als troostprijs een welverdiende strandvakantie in ontvangst nemen.

The Block goes on !!!
Een woonruimte van kop tot teen renoveren en er samen met je partner je creativiteit, je vrije tijd, je persoonlijkheid en je energie in pompen…. Constant je eigen fysieke en mentale grenzen verleggen in een waanzinnige verbouwrace.

Met een beperkt budget de strijd aangaan tegen loodzware deadlines en 3 andere koppels… Dat is telkens opnieuw de aartsmoeilijke opdracht in ‘The Block’. Voel je je geroepen? Schrijf je dan nu in! Surf naar www.vt4.be en vul daar het inschrijvingsformulier in.

Print het uit, vul het zo volledig, nauwkeurig, oprecht en duidelijk mogelijk in en voeg er 2 recente foto’s of kleurenkopies van jou & je partner bij. Stuur dit alles – met de post!- terug naar VT4 – The Block 2007
Postbus 300
1930 Zaventem 1

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: