Ook voor zangeres en juffrouw Nathalie Tané betekende 1 september de start van het nieuwe schooljaar. 'Juf Nathalie', zoals de kinderen haar noemen, zal voornamelijk het derde leerjaar van de Sint-Martinusschool in Burcht Ondersteunen. “H et leuke aan deze job is, dat je in veel klassen komt, veel afwisseling hebt en vele kinderen leert kennen. Er wordt op onze school ook al Frans gegeven vanaf de kleuterschool. Ik heb al opgevangen dat ik de Franse les voor mijn rekening mag nemen en dat is toevallig één van mijn stokpaardjes, dus geloof me maar dat ik een heel gelukkige juf ben! Het fijne aan deze school is dat de directeur ook een muzikale kriebel heeft. Hij opende op 1 september het schooljaar met een frisse zangstonde en dat resulteerde dan weer in het spontaan meezingen van leerkrachten, ouders en leerlingen. Het was zelfs vierstemmig,” zegt Nathalie Tané.

Natuurlijk is Nathalie Tané niet alleen onderwijzeres, ze blijft ook verderbouwen aan haar muzikale carrière. De uitgeroepen en gedoopte prinses van het levenslied heeft trouwens een frisse meezinger uitgebracht voor het najaar. “Met ‘Sing, C’Est La Vie’ wil ik uiteraard graag mijn vierde hit scoren in de Vlaamse Top 10. Ik heb al heel wat goede reacties gekregen op mijn nieuwe singel, de laatste track trouwens die we kiezen uit mijn debuut-cd ‘Voor Iedereen en die we in een ander jasje hebben gestoken. Uiteraard hoop ik dit najaar een invitatie te krijgen voor De Vlaamse 10, het nieuwe muziekprogramma bij vtm, wat uiteraard welgekomen is voor alle artiesten en mensen die met muziek bezig zijn”, zegt Nathalie Tané.

Wie het reilen en zeilen van Nathalie Tané op de voet wil volgen, kan zich aansluiten bij haar Facebook fanpagina of surfen naar www.nathalietane.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: