Kythana, die op dit momentte zien is in de videoclip 'Kerstmis voor iedereen', van haar papa, samen met Eveline Cannoot, krijgt er rond 22 juni 2015 een broertje of een zusje bij.

'Het was nu of nooit meer' zegt Filip. 'Kythana wordt volgend jaar, op 19 april reeds 9 jaar en vraagt al lang naar een broertje of een zusje maar door de drukke agenda werd dit steeds uitgesteld', gaat Filip verder. Nu is het eindelijk zover en wordt Kythana volgend jaar grote zus! Op 16 januari verschijnt het nieuwe album van Swoop onder de titel 'We gaan er voor' en ook dat is een knipoog naar de zwangerschap van Nathalie, dubbel feest!

Nathalie is reeds 13 jaar een Swoopgirl en zal de promotie-tournee en de eerstvolgende optredens nog meedoen maar omdat Swoop een intensieve en dynamische act is, is het nog eventjes afwachten hoe lang ze het nog kan combineren want sinds deze week is ze ook partime beginnen werken in een kinderkledingzaak. Als het moment er is dat Nathalie niet meer kan dansen zal zij vervangen worden door Shirley Zeebroek of Nathalie Van Boxlaer, 2 meisjes die achter de schermen klaar staan om gelijk wie van de vaste SwoopGirls te vervangen, indien nodig. Nathalie Taling zou er graag terug op het podium staan in augustus 2015 om dan als vaste SwoopGirl er weer volledig voor te gaan.

Meer info over Swoop vindt u via www.swoop.nu

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: