In april 2015 starten de opnames van de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’. Nathalie Meskens, Günther Lesage en Ben Segers vertolken, naast de Nederlandse Janouk Kelderman (Keet) en Job Bovelander (Koen), eveneens een belangrijke rol. Bassie en Adriaan worden uiteraard gespeeld door Bas en Aad van Toor, de nostalgische helden van het gelijknamige Nederlandse jeugdprogramma. De opnames van de film vinden grotendeels in Vlaanderen plaats.

‘Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan’ is een spannende avontuurlijke familiefilm waarin Keet en Koen de ontvoerde Bassie en Adriaan proberen terug te halen. De film zal in september 2015 in première gaan in België en Nederland.

De regie van de film is in handen van Annemarie Mooren (o.a. Koen Kampioen, Puppy Patrol, Verborgen Verhalen) en het scenario is geschreven door Dick van den Heuvel (o.a. Kruimeltje, Dick Trom, Brief van de Koning, Kleine Blonde Dood). Producent van de film is Yoshi Aesaert van Marmalade Films (o.a. Mannenharten, De Ontsnapping) en co-producent Sjef Scholte van Mountain Road Entertainment Group (o.a. Schippers van de Kameleon, Snuf de Hond, De Ontsnapping).

Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan

In deze familiefilm gaan Keet en Koen, de entertainers van een pretpark en straatartiesten, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan hebben voor hun grote verdiensten als mensenredders een onderscheiding gekregen. Hier wil hun eeuwige vijand, de baron, natuurlijk een stokje voor steken. Hij geeft zijn neef ‘Jonkheer’ de opdracht om Bassie en Adriaan te ontvoeren. Keet en Koen blijken volwaardige opvolgers van Bassie en Adriaan in de spannende speurtocht naar het bekende duo.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: