De Britse soul-singer-songwriter Nate James heeft een bijzondere band met België want zijn singles ‘The Message’ en ‘Justify me’ doen het uitstekend in de airplay-charts. Nate James was al een paar keer te gast in ons land en hij heeft ons laten weten dat hij ook de volgende maanden nog zal opduiken in België.

Aanstaande maandag stelt Nate James op Engels grondgebied (London) z’n tweede full-cd voor. In beperkte kring zal Nate James er delegaties uit Frankrijk, Duitsland, Italië en ook uit ons land ontvangen om kennis te maken met de opvolger van ‘Set the tone’, z’n spraakmakende debuut-cd.

Nate James: “Ik heb mij voorgenomen om dit jaar heel wat nieuwe nummers te schrijven en op te nemen. Na ‘Set the tone’ heb ik nog een mini-ep gemaakt, maar dé release van dit jaar is mijn tweede full-cd die ik maandag in intieme kring zal voorstellen”..

Op 31 maart 2007 staat Nate James in het prestigieuze ‘The Regal Rooms’ in Londen. Op 12 mei komt Nate naar het Antwerp Harlbour Jazz festival, 17 mei is het Tokyo en op 18 mei geeft hij een concert in Osaka.

De nieuwe cd van Nate James werd geremixed in Los Angles, het hele verhaal over de cd kan je volgen op Nate James z’n eigen myspace waar ‘Be the one’ nu al als teaser te vinden is plus een fantastische collectie persoonlijke foto's van Nate James.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: