Op maandag 13 november 2023 komt Amerikaanse zangeres Natalie Merchant met haar Keep Your Courage Tour naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 24 maart om 10:00 uur via Carré.

Vorige maand is de nieuwste single van Natalie Merchant Come On, Aphrodite (feat. Abena Koomson-Davis) uitgekomen. Het nummer zal ook te horen zijn op het album Keep Your Courage dat 14 april a.s. wordt verwacht. Het album is haar negende solo-studioalbum en het eerste album met nieuw materiaal sinds het album Natalie Merchant uit 2014.

Natalie Merchant was vanaf 1981 onderdeel van de alternatieve rockband 10.000 Maniacs als zangeres, tekstschrijver en pianist. De band bracht zeven albums uit, waaronder het album Human, voordat Merchant in 1993 een solo carrière begon. In 1995 kwam haar eerste solo-album genaamd Tigerlily uit. Het album is inmiddels meer dan 5 miljoen keer verkocht en bracht drie top-40 hits Carnival, Wonder en Jealousy. De Europese tournee waar de Carré show onderdeel van is, is een vervolg op haar Amerikaanse tour die in de herfst eindigt.

NATALIE MERCHANT - KEEP YOUR COURAGE TOUR
Maandag 13 november 2023 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf € 42,90 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/nataliemerchant
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 24 maart om 10.00 uur via www.carre.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over