Afgelopen weekend stond Natalia met haar nieuwe tour 'Everything & More' in de Oktoberhallen in Wieze. In het voorprogramma van Natalia stond niemand minder dan Star Academy winnares Katerine, die een resem eigen hits bracht en enkele cover medley's van Anouk, Beyonce & Pink. Ook bracht zij er het nieuwe 'I turn to you'.

Na het optreden zagen wij her en der negatieve kritieken verschijnen zowel op het optreden van Natalia & Katerine alsook aan het adres van de Oktoberhallen zelf. Deze niet onderbouwde berichtgevingen willen wij dan ook ten zeerste ontkrachten.

Zowel Natalia als Katerine gaven zich voor de volle 100% in Wieze tevens konden wij ook rekenen op de schitterende medewerking met de mensen van de Oktoberhallen. Buiten de optredens die wat ons betreft meer dan geslaagd waren, leek het of de mensen van licht & geluid ook in een uiterst sublieme bui waren, want beiden waren van perfecte kwaliteit, wij durven zelfs zeggen dat het optreden van Natalia in Wieze één van de betere was tijdens haar tour.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: