Natalia staat in het voorjaar opnieuw op het podium met 'Me and My Producer, The 2nd Edition’. Wegens overdonderend succes - meer dan de helft van haar voorjaarstournee is nu al uitverkocht - voegt ze nu ook op 25 maart een concert toe in de prestigieuze Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Natalia is ongetwijfeld één van de grootste popsterren ooit vanop Vlaamse bodem. In haar illustere carrière verkocht ze meer dan 415.000 albums, zagen meer dan 1 miljoen concertgangers haar op een podium staan en rijfde ze de ene onderscheiding na de andere binnen.

Na verschillende concerten met onder andere Shaggy en En Vogue blijft Natalia iedereen verbazen. Zo stond ze in 2006 samen met The Pointer Sisters maar liefst 10 keer in het Sportpaleis voor meer dan 130.000 uitzinnige fans. Daarna stond ze er opnieuw met The Ladies of Soul.

In 2005 tourde Natalia in Vlaanderen met 'Me and My Producer’, onder begeleiding van Steve Willaert. Steve Willaert, reeds verantwoordelijk voor Natalia's platina verkochte albums "Back for More" en "This Time", werd in 2016 ook aangesteld als executive producer voor het nieuwe Natalia album "In My Blood".

De samenwerking tussen Natalia en Steve Willaert is altijd optimaal geweest en gedurende de In My Blood studio opnames ontstond het idee om de "Me & My producer tour" nieuw leven in te blazen.

Elf jaar na datum is het tijd om wederom te komen genieten van Natalia's "Me & My Producer" the 2nd edition!

De verkoop van het concert in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen is nu gestart. Er zijn ook nog tickets te koop voor de shows in Gent, Brussel, Kortrijk en Brugge via greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Natalia
Datum: 
25 maart 2017
Locatie: 
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Reservatie:

Meer over