Gisterenavond werd de aftrap gegeven van een unieke reeks dubbelconcerten. Natalia meets The pointer sisters kreeg deze reeks als naam die bestaat uit 9 concerten. Nog voor de show begon wisten we al dat het genieten zou zijn want hoe kan het ook anders dan dat Natalia garrant staat voor klasse. Na afloop van dit concert konden we niets anders dan dit beamen. Natalia en The pointer sisters was groots!

Natalia zorgde samen met 'haar sisters" zoals ze The pointer sisters noemt voor een wervelende show. Gedurende de 3uur durende show werden ze begeleidt door een grote band dat bestond uit een 2 gitaristen, een basist, 2 pianisten, een drummer, een percussionist en een hele blazerssectie. Maar natuurlijk konden de prachtige backing vocals niet ontbreken.

De show bestond uit 28 songs. 2 delen van telkens 13 songs met een pauze tussen van een klein half uur en 2 bisnummers.

Natuurlijk stonden ook de grootste hits van Natalia en The pointer sisters op het menu. Natalia mocht de show openen met Ridin'by en snel volgde de hits als This time, Shelter en een elvis medley.

Toen voor het eerst de Pointer sisters op het podium verschenen stond het sportpaleis al op zijn kop. Deel 1 werd met een prachtig uptempo duet van I have only begun to fight afgesloten.

Het sportpaleis ging voldaan rusten maar had er duidelijk nog niet genoeg van want tijdens deel 2 vloog het dak er bijna af. Met onder andere Fire, Higher than the sun, i want you back en risin. Deel 2 werd afgesloten door een schitterend duet van hun single samen: "sisters are doing it for themselves".

Het publiek bleef om bis nummer vragen en kregen dit dan ook. Natalia bracht eerst het prachtige "always on my mind" en nadien bracht Natalia en The pointer sisters "It's raining men". Het regende trouwens nog letterlijk mannen ook op het grote projectiescherm dan wel teverstaan. Waar tijdens de show beelden van het concert werden op geprojecteerd.

Natalia en the pointer sisters bewezen gisterenavond duidelijk dat Soul in België niet dood is maar levendiger is dan ooit.

Na het concert kon elke bezoeker nog een live cd van het concert kopen zodat de 12500 bezoekers voldaan naar huis konden gaan.

Natalia meets the pointer sisters is een absolute aanrader en als je er nog wil bijzijn wees snel en bestel de laatste kaarten via www.nataliameets.be!

Intussen zijn er aan het fotoalbum van Natalia 340 foto's toegevoegd van het concert gisteren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: