Natalia Is Back! Dat is de enige conclusie die we kunnen maken na een geslaagd Kick-off concert in een al maanden uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen. Voor iedereen was het even wennen want het voorbije jaar stond Natalia op geen enkel podium wegens stemproblemen. Maar dat onze Vlaamse showbizzdiva het zingen duidelijk niet verleerd is in al die tijd heeft ze vanavond echt wel bewezen.

Met de opener “I’ve only begun to fight” en “Ridin by” had Natalia het publiek al heel snel naar haar hand gezet. Wat volgde was een geslaagde mix van veel nieuw materiaal afgewisseld met de grootste hits als “I want you back”, “Shelter”, “Higher than the sun”, “Risin”, … die door het dolenthousiaste publiek moeiteloos werden meegebruld.

Kick offBuiten de vele hits stonden ook nieuwe nummers als “I was born”, “Gone To Stay”, “I survived you” op de aantrekkelijke setlist. Deze songs zijn afkomstig uit het nieuwe album “Everything and more” dat binnenkort verkrijgbaar is en dat dit een succes wordt twijfelt niemand nog aan na vanavond. Ook “Happy Birthday” stond op de setlist en dat ter ere van de verjaardag van Natalia’s papa gisteren. Natalia’s papa was duidelijk overdonderd en had het moeilijk om niet in tranen uit te barsten.

Maar niet alleen de papa van Natalia werd verrast ook Natalia zelf. De voorbije weken waren enkele fans druk in de weer met de voorbereidingen van een mooie verrassing. Tijdens “I want you back” verschenen dan ook plots verschillende spandoeken en enkele 100den papiertjes met de tekst “Welcome back Natalia alive and kicking. Let’s kick soms ass, baby”. De ballonnen die Kick offoorspronkelijk voorzien waren hadden de verrassing compleet gemaakt, maar daar dacht de security anders over. Desondanks was het een meer dan geslaagde verrassing en dat Natalia achteraf zelf ook.

Begin volgend jaar zal Natalia samen met Shaggy en En Vogue terug in het Sportpaleis staan en als voorsmaakje van dit concert eindigde Natalia met “Free your mind” van En Vogue en Lil Precious. Na afloop was ze dan ook meer dan tevreden van haar Kick-off concert en terecht!

De komende weken en maanden kan je Natalia overal in Vlaanderen aan het werk zien met haar nieuwe tournee te beginnen met morgenavond opnieuw een uitverkocht concert in de Antwerpse Lotto Arena. Maar ook de Searena in Oostende, de Brabanthallen in Leuven, Grenslandhallen in Hasselt en natuurlijk verschillende festivalpodia deze zomer staan op haar agenda. Het beloofd dan ook een drukke zomer te worden.

Foto's Kick off in Lotto arena

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: